nieuws

Ruim 100 deelnemers voorinschrijving Lenting Loopt

Horeca

Meer dan honderd horecaondernemers hebben zich via de voorinschrijving aangemeld voor Lenting Loopt op dinsdag 28 mei in Nijmegen. Wie zijn sportieve prestaties wil meten met dit grote aantal collega’s, kan zich nog tot vrijdag 17 mei aanmelden.

Ruim 100 deelnemers voorinschrijving Lenting Loopt

Meer dan honderd ondernemers hebben zich inmiddels aangemeld voor de eerste editie van Lenting Loopt, het hardloop- en netwerkevenement voor de horeca. Liefst 71 procent van dat aantal is man. De oudste deelnemer is 67 jaar, de jongste 20.

Netwerken

Hardlopers kunnen kiezen tussen een afstand van 6 of 11 kilometer. Van de mensen die zich hebben aangemeld via de voorinschrijving, kiest 34 procent voor de kortste afstand.

Na een gezamenlijke warming-up klinkt om 14.00 uur het startschot. De dag wordt afgesloten met een drankje en een pastaparty.

Misset Horeca doet ook mee

Supporters kunnen voor €20 deelnemen aan de pastaparty, die naar verwachting begint rond de klok van 16.30 uur. Lopers kunnen zich nog tot vrijdag 17 mei aanmelden via Lentingloopt.nl.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat het parcours grotendeels gaat door natuurgebied Ooijpolder. Meerdere redacteuren van Misset Horeca hebben zich eveneens ingeschreven.

Reageer op dit artikel