nieuws

Horeca steunt goede doelen via snelwegmasten

Horeca

Diverse horecabedrijven werken mee aan het initiatief van Goedmarkt om via snelwegmasten reclame te maken en goede doelen te steunen. Onder andere Restaurant Niven, Ibis hotel en Palace Hotel zijn op groot formaat snelwegmasten zichtbaar langs de A12, A13 en A4.

Horeca steunt goede doelen via snelwegmasten

Goedmarkt is een webshop waar kopers en schenkers van allerlei producten of diensten direct donor zijn van goede doelen in Nederland. Bedrijven schenken er producten die gekocht kunnen worden. Het bedrag gaat via Natuurmonumenten en het Oranje Fonds naar allerlei goede doelen in Nederland.

MKB Bedrijven, waaronder horecagelegenheden, helpen goede doelen via groot formaat snelwegmasten. Wie een plek in de mast op de A12, A13 of A4 koopt, maakt op sympathieke wijze reclame voor een miljoenenpubliek en het bedrag gaat naar goede doelen, zo laat Goedmarkt weten in een persschrijven.

Niven Kunz van Restaurant Niven is enthousiast over het initiatief. ‘In plaats van geld te geven, schenk ik 10-gangenmenu’s. Hierdoor krijg ik nieuwe gasten over de vloer en sta ik met mijn gezicht op die enorme reclamemasten. We hopen dat mensen hierdoor geïnspireerd worden onze schenking te kopen, want ook dat bedrag gaat naar diverse goede doelen. Mooi voorbeeld van ondernemen met je hart’, aldus Niven Kunz.

Reageer op dit artikel