nieuws

Meer ruimte voor horeca in Amsterdam ArenA

Horeca

Het hoofdgebouw van de Amsterdam ArenA is flink uitgebreid. Het stadion is na een verbouwing van ruim twee jaar 6000 vierkante meter groter geworden, wat neerkomt op bijna een voetbalveld. Vijftien ruimten en vier lobby’s zijn nu beschikbaar voor horeca, evenementen en vergaderingen.

Meer ruimte voor horeca in Amsterdam ArenA

Ajax-directeur Edwin van der Sar opent het vernieuwde gebouw donderdag 27 juni samen met onder andere de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan, zo maakte de ArenA maandag 24 juni bekend.

Evenementen en vergaderingen

Het gemoderniseerde pand is omgedoopt tot ArenA Business Club en heeft €22 miljoen gekost. Naast de extra ruimte is een vergelijkbaar oppervlak volledig vernieuwd. Vijftien ruimten en vier lobby’s zijn nu beschikbaar voor horeca, evenementen en vergaderingen.

Het uitgangspunt bij de vernieuwing van het stadion was vooral gericht op hoe bezoekers hun verblijf in het stadion beleven. ‘De kwaliteit van het bezoek moet voor iedereen top zijn.’

Afgelopen voetbalseizoen kookte Ron Blaauw tijdens wedstrijden en evenementen in restaurant ‘Blaauw on the fifth’. De tweesterrenchef deed dat in opdracht van cateraar Label Hospitality.

Bron: ANP

Reageer op dit artikel