nieuws

Groen ondernemen’ op tweede Groninger Horecabeurs

Horeca

Proeven, proberen en leren is het thema van de tweede Groninger Horecabeurs. Deze vindt maandag 7 oktober plaats in de Martinikerk, waar zich ruim dertig standhouders presenteren. Op de vloer draait het om ‘groen ondernemen’.

Groen ondernemen’ op tweede Groninger Horecabeurs
Niels de Vries

Net als vorig jaar wordt de beurs gehouden in de Martinikerk in hartje Groningen. De sfeervolle locatie wordt deze dag omgetoverd tot een heuse beursvloer, waar ruim 30 standhouders hun nieuwste producten en diensten onder de aandacht brengen.

‘Een van de trends is dat er steeds meer aandacht komt voor groen ondernemen’, aldus initiatiefnemer Joris van Berkel. ‘Met dat thema kun je alle kanten op en dat willen we op de beurs laten zien.’

Mobiel betalen

Met een speciale app kan de bezoeker volledig mobiel betalen en bestellen. Van Berkel: ‘Dit is één van de manieren waarop we de bezoeker willen inspireren met innovatieve beursstands.’

Biertapwedstrijd

Ook dit jaar is de biertapwedstrijd onderdeel van het programma. Daarnaast vindt in 2013 eveneens een strijd tussen barista’s plaats en wordt op de beurs het Kroegenboek Groningen gepresenteerd.

De Groningen Horecabeurs is 7 oktober van 11.00 tot 20.30 uur. Kaarten zijn tot 6 oktober gratis te bestellen via MyOrder. Aan de deur is de entree €7,50.

Reageer op dit artikel