nieuws

Misset Horeca nu ook als digitaal magazine

Horeca

Missethoreca.nl, het grootste onafhankelijke communicatieplatform voor horecaprofessionals, slaat een nieuwe weg in. Aan de website wordt nu ook de digitale versie van het vakblad toegevoegd.

Misset Horeca nu ook als digitaal magazine

De digitale versie van Misset Horeca is heel handig voor wie onderweg is, in het buitenland zit, eerder verschenen edities terug wil lezen of gewoon liever de laptop, tablet of smartphone hanteert dan de papieren versie van Misset Horeca. Uiteraard is deze digitale editie alleen voor de abonnees van Misset beschikbaar.

Nieuws, blogs en video’s

Ook de onbeperkte toegang tot de andere online activiteiten op Missethoreca.nl zoals nieuws, ranglijsten, blogs, video- en fotoreportages en dossiers, zal vanaf nu exclusief voorbehouden zijn aan abonnees. Wel komen er twee abonnementsvormen bij, zodat ook de lezers die geen waarde hechten aan het papieren vakblad, zich simpel en snel kunnen verzekeren van alle benodigde vakinformatie online.

In de toekomst wil Misset Horeca de aangeboden vakinformatie nog beter gaan afstemmen op de specifieke informatie- en communicatiebehoeften van de diverse groepen gebruikers. Daarom vragen we vanaf nu iedere bezoeker die meer dan twee pagina’s bezoekt, om zich eenmalig te registreren.
De diverse abonnementsvormen vindt u hier .
Antwoord op de meest gestelde vragen vindt u hier .
De digitale versie leest u hier.

Reageer op dit artikel