nieuws

Horecascholieren wachten nog steeds op examenuitslag

Horeca

Horeca-scholieren van het Summa Collega in Eindhoven wachten nog steeds op de examenuitslag. Door drukte kreeg het examenbureau het niet voor elkaar om voor de zomervakantie de nodige controles uit te voeren op de examens.

Horecascholieren wachten nog steeds op examenuitslag

Het gaat om bijna 70 studenten van de horeca-afdeling van de school. Ze deden in juni eindexamen, maar weten volgens OmroepBrabant.nl nog steeds niet of ze geslaagd zijn.

De school laat in een reactie weten het allemaal erg vervelend te vinden, maar stelt dat het geen gevolgen heeft gehad voor de vervolgopleidingen van de horecascholieren. Wie herexamen moest doen, heeft dit vroegtijdig te horen gekregen. Volgende week krijgen de studenten officieel te horen of ze geslaagd zijn. In september volgt de diploma-uitreiking.

Reageer op dit artikel