nieuws

Russian Food Festival in Amsterdam

Horeca

Op het Museumplein in Amsterdam vindt van 13 tot en met 15 september het Russian Food Festival plaats. Tijdens dit evenement presenteren tien regio’s uit Rusland producten die kenmerkend zijn voor het betreffende gebied.

Russian Food Festival in Amsterdam

In het kader van het vriendschapsjaar tussen Rusland en Nederland is het Museumplein in Amsterdam van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september het toneel van het Russian Food Festival. Beide landen organiseren door het jaar heen diverse evenementen in het andere land.

Bezoekers van het evenement kunnen in verschillende stands, afkomstig uit tien regio’s, kennismaken met typisch Russische ecologische producten. Het festival wordt omlijst met diverse Russische acts.

Reageer op dit artikel