nieuws

Hottest Chef Competition zoekt deelnemers

Horeca

Ron Blaauw en Tabasco houden The Hottest Chef Competitioin, een culinaire competitie voor jonge professionals en culinair talent. Deelnemers worden uitgedaagd om een nieuw barfood-gerecht te bedenken ‘die de standaard bittergarnituur doet verbleken’.

Hottest Chef Competition zoekt deelnemers

Diegene die het beste bargerecht met tabasco bedenkt, wordt uitgeroepen tot de Hottest Chef 2013 en wint een reis naar de VS. Topkok Ron Blaauw is juryvoorzitter van de wedstrijd.

Jonge koks die willen deelnemen, kunnen een deelnameformulier downloaden via www.hottestchef.nl. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 november. De finale van The Hottest Chef Competition vindt plaats op 22 november in de Kookfabriek in Amsterdam. De winnaar van de wedstrijd ontvangt een geheel verzorgde reis naar Avery Island en New Orleans in Louisiana, VS.

Reageer op dit artikel