nieuws

Carsten Klint weg bij SVH Meestertitels

Horeca

Carsten Klint is niet langer betrokken bij de SVH Meestertitels. Klint is sinds 1 januari niet meer werkzaam voor SVH, de organisatie achter vaktitels als SVH Meesterkok en SVH Meesterschenkers.

Carsten Klint weg bij SVH Meestertitels

Door organisatorische wijzigingen gaat SVH in een afgeslankte vorm verder. Hierdoor is Klint per 1 januari vertrokken bij SVH.

SVH gaat de komende periode gebruiken om te bekijken hoe om te gaan met de Meestertitels. Verwacht wordt dat ergens in maart meer bekend wordt hoe het inhoudelijk en qua uitvoering eruit komt te zien.

Wat Klint in de toekomst gaat doen, is nog onduidelijk. Naast werkzaamheden voor SVH was hij al enige tijd actief als communicatieadviseur voor horecabedrijven. Voorheen werkte Klinkt onder andere voor het wijnbedrijf van Jan van Lissum en was hij actief in de bediening bij meerdere toprestaurants.

Reageer op dit artikel