nieuws

Jonker en Tengen winnen eerste beursprijs van ‘Connect

Horeca

Lars Jonker (rechts) en Erik Tengen (links) zijn de winnaars van de Misset Horeca Connect-actie op de eerste beursdag van de Horecava. Jonker en Tengen registreerde zich voor het nieuwe sociale netwerk Misset Horeca Connect en plaatsen de beste discussie van de dag.

Jonker en Tengen winnen eerste beursprijs van ‘Connect

‘Hoe kunnen alle hotelgasten gemotiveerd worden om hun feedback te delen?’, luidt de posting op Misset Horeca Connect. Jonker en Tengen spelen hierbij in op de toename van het geven van feedback op een hotel-, restaurant- of cafébezoek. Getuige van deze toename is de enorme populariteit van reviewssites als TripAdvisor.com en Trivago.com.

Op de stand van Misset Horeca (standnummer 01.606) kunnen beursbezoekers zich vier dagen lang gratis registreren voor Misset Horeca Connect. Wie naast een registratie een discussie start of een vraag beantwoordt, maak kans op een van de dagprijzen. Per dag worden er meerdere boeken over online marketing weggegeven. De beste posting van de Horecava krijgt zelfs een iPad mini.

De stand van Misset Horeca is gevestigd in hal 1. Wie de Horecava binnenloopt en richting hal 1 gaat, hoeft alleen het hoofdpad richting hal 4 te volgen en ziet vanzelf de mobiele bar van Misset.

Reageer op dit artikel