Uw kerstcadeau: Het Beste van Misset Horeca

Uw kerstcadeau: Het Beste van Misset Horeca

De beste artikelen uit Misset Horeca van het afgelopen jaar gebundeld in één digitale uitgave. Het is een presentje van Misset Horeca aan haar (potentiële) lezers. In 'Het Beste van Misset Horeca' treft u de beste interviews, artikelen, achtergrondverhalen en hoofdartikelen van het afgelopen jaar aan.

Zo is er aandacht voor de spraakmakende conceptwijziging van Ron Blaauw, het alsmaar harder wordende bierdebat en het exclusieve onderzoek naar WiFi in hotels. Maar ook praktische tips om overvallers buiten de deur te houden, de ophef over spreeuwen op de menukaart en de lessen die horeca kan leren van de eerste foodstore van supermarktketen Jumbo.

Met 'Het Beste van Misset Horeca' blikken we nog eenmaal terug op 2013. Daarna zijn alle pijlen gericht op 2014, een nieuw jaar met volop kansen. De eerste signalen over economisch herstel komen langzaam door en moeten een positieve uitwerking hebben op het consumentenvertrouwen. Gevold moet zijn dat de consument weer eens wat vaker buiten de deur eet, met vrienden een drankje doet in het café of sneller een hotelletje boekt voor een weekendje weg.




» Bekijk hier Het Beste van Misset Horeca

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.