nieuws

Chairs4Chairity® Foundation: Ons verhaal

Horeca

De Chairs4Chairity® Foundation houdt zich bezig met het ontwikkelen van aansprekende initiatieven, waarin stoelen een sleutelrol vervullen. Dit om funding te genereren voor goede doelen die zich nadrukkelijk focussen op de ontwikkeling van kinderen. Bijvoorbeeld via educatie, gezondheid, voeding of sport. Chairs that create a difference. Dat is het uitgangspunt. Dat is ons verhaal.

Chairs4Chairity® Foundation: Ons verhaal

Onze ambitie

Het klinkt misschien cliché, maar naar onze mening hebben kinderen de toekomst. Daarom geloven wij in het
focussen op ontwikkeling van kinderen. In de breedste zin van het woord. Onder andere door educatie, gezond heid, voeding, sport etc. Daarmee wordt de basis gelegd voor de ontwikkeling richting een betere toekomst. Voor elk kind als individu, maar ook voor een heel land en uiteindelijk zelfs voor de wereld.

Het idee
1 uitdaging 5 bekende profs 5 design stoelen 5 goede doelen
In ‘The battle’  ontwikkelen vier bekende chef-koks, in samenwerking met interieurontwerper Robert Kolenik, elk een eigen stoel en promoten zij deze actief in de markt. Niet zozeer een battle tegen elkaar, maar vooral met elkaar om funding te genereren en vijf goede doelen te steunen.

Doelen die zich focussen op de ontwikkeling van kinderen. In de breedste zin van het woord. Elk persoonlijk gekozen door één van de vijf profs. 100% van de nettowinst van de stoelen gaat naar de goede doelen.

Deze profs zetten zich geheel belangeloos in als ambassadeur voor Chairs4Cha!rity:

Robert Kranenborg. Hij ondersteunt War ChildHerman den Blijker. Hij ondersteunt Orange BabiesJonnie en Thérèse Boer. Zij ondersteunen de Johan Cruyff FoundationJacob-Jan Boerma. Hij ondersteunt KikaRobert Kolenik. Hij ondersteunt de Plastic Soup Foundation.

Vanaf maart 2014 zijn de stoelen ook te koop via de website: www.chairs4chairtity.nl en kan het publiek stemmen op de meest favoriete stoel.

Weten wat de chefs allemaal doen om hun stoel te promoten? Kijk dan regelmatig op de website of volg ons op Facebook of Twitter.

Reageer op dit artikel