nieuws

Prototypes stoelen op de Horecava 2014

Horeca

De afgelopen maanden zijn vier chef-koks, in samenwerking met interieurontwerper Robert Kolenik, de uitdaging aangegaan om elk een eigen Chairs4Chairity ® stoel te ontwikkelen. Een stoel voor het goede doel.

Prototypes stoelen op de Horecava 2014

Het ontwerp staat, de prototypes zijn bijna gereed en elk van betrokken personen heeft een creatieve ‘merknaam’ bedacht voor zijn of haar stoel. Een stoel met een knipoog naar de signatuur van de persoon achter de stoel zelf. De prototypes van de Chairs4Chairity® stoelen zijn te bewonderen op de Horecava 2014.

De ontwerpen van elk van de stoelen zijn te zien op www.chairs4chairity.nl. Vanaf maart 2014 zijn de stoelen ook te koop via deze site en kan het publiek stemmen op de meest favoriete stoel.

Reageer op dit artikel