nieuws

Actie horeca Amersfoort voor vermiste Kris en Lisanne

Horeca

Horecaondernemer Rolf van As is één van de initiatiefnemers van een benefietactie voor de sinds 1 april in Panama vermiste Kris en Lisanne uit Amersfoort. Dinsdag 3 juni wordt door Amersfoorters geld ingezameld voor de stichting ‘Vind Kris en Lisanne’.

Actie horeca Amersfoort voor vermiste Kris en Lisanne
Facebook-pagina Rolf van As

Over het Amersfoortse initiatief wordt geschreven op de website van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Een van de initiatiefnemers is ondernemer Rolf van As.

Zoekactie ondersteunen

De vermiste vrouwen werken al vier jaar in zijn Amersfoortse horecabedrijven, zo is te lezen in het artikel op de website.

‘Als werkgever van ‘mijn meiden’ voel ik mij zeer betrokken en wil ik alles doen om de zoekactie te ondersteunen’, wordt Van As geciteerd.

Veiling

Dinsdag 3 juni vinden van 16.00 tot 22.00 uur diverse activiteiten plaats, waaronder een veiling van diensten en producten aangeboden door ondernemers en inwoners van Amersfoort.

Stichting Vind Kris en Lisanne

Naast deze lokale actie roept de ondernemer zijn collega’s in de Nederlandse horeca op om (ook) een bijdrage te leveren aan de stichting ‘Vind Kris en Lisanne’.

‘Op zaterdag 14 juni roep ik alle horecaondernemers op om de fooi van die dag te doneren’, aldus Van As in het artikel op de website van KHN.

Reageer op dit artikel