nieuws

Innovation Award voor HMS Host

Horeca

HMS Host, de horeca-exploitant van Schiphol, is op 12 mei onderscheiden met de Innovation Award tijdens het Misset Horeca Top 100-event op 12 mei in Utrecht bij Grand Hotel Karel V.

Innovation Award voor HMS Host

HMS Host, blinkt al een aantal jaren uit in het lanceren van (nieuwe) horecaconcepten. Daarbij combineren en mixen ze food, retail en horeca. Blurring in optima forma. Om deze redenen ontvangen ze de Innovation Award van de Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Harvest Markt
Een voorbeeld van een formule die inspeelt op wat de gast wenst, is Kiosco Comunal. Dit is een outlet met to go-producten voor de reiziger onderweg naar de gate. Op de D-pier ging vorig jaar Harvest Market open. Met de geur van vers gebakken brood, knalrode tomaten, frisgroene sla en zachtgele mosterd, worden alle zintuigen van gasten geprikkeld. Het zorgt voor een marktbeleving op de luchthaven.

Duurzaam
De innovatie gaat door. Voor Lounge 2 ontwikkelt HMS Host in 2014 zeven nieuwe concepten. Daarnaast is het bedrijf bezig met duurzaamheid. Zo introduceerden ze Marie Stella Maris-water en verkochten ze 350.000 biologisch diervriendelijke sandwiches met lokale groenten in een milieuvriendelijke verpakking.

Reageer op dit artikel