nieuws

Center Parcs zet ‘geluidenman’ Michael Winslow in

Horeca

Center Parcs is met ‘Sounds Like A Plan’ een opvallende campagne gestart. De vakantiegigant zet Michael Winslow uit de filmklassieker Police Academy in en roept consumenten op om de leukste video te selecteren en te delen.

Center Parcs zet ‘geluidenman’ Michael Winslow in

Bezoekers van de actiesite ‘Sounds Like A Plan‘ worden aangemoedigd om hun zomervakantie samen te stellen uit het aanbod activiteiten van Center Parcs. Uit de selectie worden vervolgens video’s gegenereerd die door acteur Michael Winslow worden voorzien van geluid. Winslow staat bekend als de man die 10.000 geluiden kan maken.

Door het delen van de vakantieplan-video maken deelnemers kans op een gratis verblijf bij Center Parcs. De campagne wordt uitgerold in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland en wordt aangejaagd via radio, banners, pre-rolls en social seeding.

De campagne mikt op jonge gezinnen en dertigers voor wie Center Parcs nog niet tot de vakantieoverwegingen behoort. Wel is een groot deel van deze doelgroep opgegroeid met de inmiddels klassieke Police Academy films. De keuze om Michael Winslow in te vliegen was volgens Center Parcs daarom niet alleen een creatieve, maar ook een strategische.

Reageer op dit artikel