nieuws

Prijzen voor deelnemers Misset Horeca Connect

Horeca

Meerdere deelnemers van Misset Horeca Connect zijn in de prijzen gevallen. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst met experts en heavy users van het social platform.

Prijzen voor deelnemers Misset Horeca Connect

Misset Horeca Connect is een gratis discussieplatform voor horecprofessionals. Begin dit jaar werd het platform officieel gelanceerd tijdens de Horecava.

Afgelopen week waren diverse deelnemers van Connect aanwezig tijdens een bijeenkomst in De Ecohput in Apeldoorn. Het ging zowel om experts als heavy users. Naast het uitwisselen van kennis over Connect waren er ook prijzen voor deelnemers.

Zo kreeg Marco Horsten van De Keukenmanager uit handen van hoofdredacteur Martine Zuil een volledig verzorgde lunch voor twee personen in het sterrestaurant van De Echoput aangeboden. De aanmoedigingsprijs ging naar Paul van Staveren, foodadviseur en voormalig sterkok van Hof van Sonoy in Emmeloord.

Misset Horeca wil met deze meetings de mening van deelnemers van Misset Horeca Connect pijlen. Daarnaast wil het vaker actieve gebruikers van Misset Horeca Connect belonen voor hun deelname aan het social plafform.

Reageer op dit artikel