nieuws

Vermaat na 15 jaar uit Diaconessenhuis in Leiden

Horeca

Horeca-exploitant Vermaat verlaat na 15 jaar het Diaconessenhuis in Leiden. Volgens het Leidsch Dagblad ging er aan het vertrek een geschil vooraf, aangezien een kort geding tussen Vermaat en het Diaconessenhuis op het laatste moment werd afgewend.

Vermaat na 15 jaar uit Diaconessenhuis in Leiden

De horeca-exploitatie van het ziekenhuis komt in eigen beheer. Daarmee komt na 15 jaar een einde aan het restaurant en de winkel van Vermaat in het ziekenhuis. Voor de vijf horeca- en winkelmedewerkers is een passende regeling getroffen.

Woensdag begint de verbouwing van het restaurant. Op de plek van de winkel komt het zitgedeelte van het restaurant. Het restaurant wordt in een tweede fase onder handen genomen.

Reageer op dit artikel