nieuws

Prijswinnaars lezersonderzoek Misset Horeca

Horeca

Tien personen zijn in de prijzen gevallen na deelname aan een lezersonderzoek van Misset Horeca. Ze krijgen allen het exclusieve kookboek In Verde toegestuurd.

Prijswinnaars lezersonderzoek Misset Horeca

Afgelopen zomer vroeg Misset Horeca lezers om deel te nemen aan een onderzoek. Ruim 400 lezers gaven aan deze oproep gehoor. Onder hen zijn tien deelnemers na loting naar voren gekomen; zij krijgen het vegetarische kookboek In Verde van chef-kok Pietro Leemann.

Hoofdredacteur Martine Zuil dankt de deelnemers van het onderzoek. ‘Wij willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie waardevolle input voor het optimaliseren van vakblad, nieuwsbrief, website en Misset Horeca Connect. De uitkomsten geven ons prima inzicht om onze producten en diensten nog beter af te stemmen op de wensen van onze stakeholders, de lezers en adverteerders van Misset Horeca’.

De tien winnaars ontvangen op korte termijn het boek in hun brievenbus.

Reageer op dit artikel