Royaan introduceert nieuwe ovensnack foodservice

Royaan introduceert nieuwe ovensnack foodservice

Royaan heeft een nieuwe ovensnack geïntroduceerd in de foodservicemarkt. De snackfabrikant liet zich voor de Kwekkeboom Parrillas, snacks met gegrilde groenten, inspireren door de landen Spanje en Portugal.

De introductie van de nieuwe borrelsnack Kwekkeboom Parillas vond plaats in NH Schiller aan het Rembrandtplein in Amsterdam.

Borrelsnack

In co-creatie met het hoofdstedelijke hotel zijn drie verschillende smaken Parillas ontwikkeld, waarbij de nadruk ligt op de borrelsnack.

Royaan denkt met de nieuwe snack te kunnen beantwoorden aan de behoeften van de bewuster worden consument 'door terug te gaan naar de basis'.

Kwekkeboom

In augustus lanceerde de snackfabrikant onder het merk Kwekkeboom een assortiment ovensnacks – inclusief croquet en bitterbal – met een gepatenteerde krokante korst-technologie.

Bart Bakker

Snackkoerier sprak recent uitvoering met ceo Bart Bakker van Royaan, dit video-interview is onder dit artikel te bekijken.