nieuws

Amadore heeft plannen met boulevard Vlissingen

Horeca

Jerry van Zuijlen van Amadore, nummer 70 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven, heeft grote plannen met de boulevard van Vlissingen. Van Zuilen wil een badcaisson onder de boulevard exploiteren.

Amadore heeft plannen met boulevard Vlissingen

De horecaondernemer wil een glazen lift laten afdalen in het caisson. Beneden wil hij friet, drank en ijs verkopen. Op die manier wil Van Zuijlen de in zijn ogen nu al mooiste boulevard van Nederland nog mooier maken.

‘Vanaf de boulevard willen we twee nieuwe, brede trappen naar het Badstrand laten afdalen. Halverwege komen bezoekers op een terras met zwembad, omgeven door ligbedjes’, aldus Van Zuijlen in de regionale krant PZC.

Van Zuijlen heeft het plan recent ingediend bij de gemeente. Hij is niet de enige kandidaat, zo laat hij zelf weten. Wie de andere kandidaten zijn en wat hun plannen zijn, weet Van Zuijlen niet.

Amadore Hotels & Restaurants is met Raymondo en Stefano’s al gevestigd op de boulevard. Het horecaconcern bestaat totaal uit 8 vestigingen (4 hotel-restaurantbedrijven, 3 cafés, een wellnesslocatie en cateringbedrijf), samen goed voor een jaaromzet van 12,8 miljoen euro, zo blijkt uit de laatste Misset Horeca Top 100.

Reageer op dit artikel