Chairs4Chairity® zoekt partners

Chairs4Chairity® zoekt partners

De Chairs4Chairity® Foundation houdt zich bezig met het ontwikkelen van initiatieven, waarin stoelen een sleutelrol vervullen, om funding te genereren voor goede doelen die zich nadrukkelijk focussen op de ontwikkeling van kinderen. Bijvoorbeeld via educatie, gezondheid, voeding of sport.

Dat doen ze niet alleen, maar met partners. De Chairs4Chairity® Foundation gelooft in samenwerken, krachten bundelen en delen. Delen om te kunnen vermenigvuldigen. Omdat het leuk is, tot verfrissende nieuwe dingen kan leiden en een kleine bijdrage groot effect kan hebben. Daarom: Chairs that create a difference.

Partners als Jonnie en Thérèse Boer, Herman den Blijker, Jacob-Jan Boerma, Robert Kranenborg en Robert Kolenik die zich als ambassadeur verbonden hebben aan het eerste initiatief; de Chair4Chairity® battle 2014. Launching partners als KAJA Interieurs, HANOS, Van Gestel, Moddit Internet Reclamebureau en Misset Horeca, die zich actief bezig houden met de ontwikkeling, lancering en activatie van de foundation en haar initiatieven.

Maar ook met sponsorpartners die geloven in de activiteiten van de Chairs4Chairity® Foundation en hier een bijdrage aan willen geven. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden te vinden op www.chairs4chairity.nl op basis van het unieke 'fair&fun-principe'. Geïnteresseerden kunnen zich hier ook direct aanmelden als sponsorpartner.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.