Misset Horeca start horeca design platform

Misset Horeca start horeca design platform

Misset Horeca start deze week Misset Horeca Design, een inspirerend online platform met horeca-hotspots uit de hele wereld.

De nieuwste en mooiste design-hotels, restaurants, bars en cafés uit alle werelddelen zijn vanaf vandaag te bekijken op Misset Horeca Design.

Misset Horeca Design wil een inspiratie-tool zijn voor iedereen in de horeca die met interieurdesign bezig is. Wekelijks voegt de redactie nieuwe internationale hotspots toe. Daarvoor heeft Misset Horeca contact met maar liefst vierhonderd internationale architectenbureaus uit alle landen. De architectenbureaus leveren regelmatig hun nieuwste venuez aan.


Vanaf vandaag zijn op Misset Horeca Design te zien : Café Ki (Tokio), Blue Train (Melbourne), Zinc (Londen), INSTALÇÃO, Porto, Zense, Bangkok, Derby Bar Port, Tel Aviv, Barrel House, Sausalito (San Francisco), Ikibana (Barcelona) Hard Rock Hotel (Palm Springs), Novotel (New York), Macalister Mansion (Maleisië) ME Hotel (Londen).

Een bijzonder bedrijf is bijvoorbeeld is Zense in Bangkok. Het mega-designrestaurant in een Thais warenhuis heeft een oppervlakte van maar liefst 4000 vierkante en de verbouwing van het restaurant kostte in totaal €1,8 miljoen. Hard Rock Hotel in Palm Springs is een spectaculaire resort in de woestijn. Via een soort Arc de Triomphe gebouwd van luidsprekers komen gasten binnen in een oase van hardrockglamour.

Misset Horea Design is te volgen volgen via www.missethoreca.nl/design, Facebook en Pinterest.