nieuws

Feestelijke start Food Center Westland

Horeca

De eerste vijf ondernemers zijn vandaag, 29 april, gestart met de verkoop van groente en fruit in het nieuwe groothandelscentrum in Poeldijk. Vanaf maandag 4 mei zullen ook de resterende bedrijven van fase 1 hun deuren openen voor horecaondernemers, cateringbedrijven, groentedetaillisten en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten.

Feestelijke start Food Center Westland

De ingebruikname van het Food Center Westland – rond 08.30 uur – ging gepaard met een feestelijk optreden door Fanfarra Amigos de Holambra-Brazilië. Deze percussieband wordt gevormd door Braziliaanse jongeren, die de samba combineren met Nederlandse klompen.

In het Food Center zijn inmiddels bijna alle units in fase 1 verhuurd en naar verwachting zal binnen enkele maanden gestart worden met de bouw van fase 2. Voor units in deze fase is behalve door de groente- en fruithandel ook interesse getoond vanuit de vleesgroothandel, door bakkers en een drankengroothandel.

Particulieren niet toegelaten

Horecaondernemers, cateringbedrijven, groentedetaillisten en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten kunnen het Food Center Westland bezoeken op alle weekdagen en op zaterdag vanaf 05.00 uur. Particulieren worden niet toegelaten. Kijk voor de exacte locatie en route op www.foodcenterwestland.nl.

Reageer op dit artikel