nieuws

Vernieuwde vestiging Kaldi Maastricht heropend

Horeca

Kaldi koffie & thee opende op 27 maart haar vernieuwde vestiging in Maastricht. De koffiezaak is de afgelopen weken verbouwd in de nieuwe stijl van Kaldi. Maastricht is daarmee de tweede vestiging met deze inrichting.

Vernieuwde vestiging Kaldi Maastricht heropend

Naar eigen zeggen lijkt het of gasten in de vernieuwde zaak op een Kaldi-werkvloer staan. Geen toonbank, maar een werkbank, grote balen koffie, strakke schappen, industriële lampen aan kettingen, metaalgrijze spanten en stoeltjes die kantineachtig aandoen.

koffie en thee
Volgens oprichter Hans Tietema draait alles om het product: koffie en thee. ‘Branden, roosteren en zetten, daar gaat het om bij Kaldi. Vandaar ook heel bewust de werkvloeruitstraling.’ Voor elke gast wordt er een eindproduct gemaakt, zo zegt Tietema. ‘Iedere koffie of thee gaat volgens de gewenste zetmethode.’

Maastricht
Michel Pijpers is de franchisenemer in Maastricht. Kaldi Maastricht is gevestigd aan de Wycker Brugstraat 40.

Reageer op dit artikel