nieuws

Columbus Trophy voor starters terug op Horecavakbeurs BBB

Horeca

De Columbus Trophy, aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers, keert voor haar 12e editie terug naar Horecavakbeurs BBB. Deze vindt plaats van 5 tot en met 7 oktober in MECC Maastricht.

Columbus Trophy voor starters terug op Horecavakbeurs BBB

De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers. Leveranciers en horecaondernemers, die een innovatief hospitality concept hebben ontwikkeld, komen in aanmerking.

De Columbus Trophy focust zich niet alleen op het product of de dienst, maar vooral op de ondernemer erachter. ‘Veel jonge ondernemers hebben een geweldige drive en veel potentie, maar vinden het lastig om door te zetten wanneer ze problemen ondervinden. De Columbus Trophy biedt deze ondernemers een steuntje in de rug’, aldus de organisatie.

De winnaar ontvangt internationale erkenning en een aanmoedigingsprijs van €2500. Alle finalisten krijgen de mogelijkheid om zich te presenteren op Horecavakbeurs BBB.

De prijs werd de laatste twee jaar uitgereikt op de Food Executive Europe en is dus nu weer terug op de BBB.  De inschrijving voor de 12e editie van de Columbus Trophy sluit op dinsdag 30 juni 2015.

Reageer op dit artikel