nieuws

Mogelijk doorstart voor Gasterij De Harmonie in Didam

Horeca

Er komt mogelijk een doorstart voor Gasterij De Harmonie (hotel/ café/ restaurant) in Didam. De rechtbank sprak het faillissement uit over dit horecabedrijf.

Mogelijk doorstart voor Gasterij De Harmonie in Didam

Curator Robert Holland van het in Velp gevestigde advocatenkantoor Drijber en Partners mikt op een doorstart voor het etablissement, meldt De Gelderlander. Enkele overnamekandidaten hebben zich gemeld. Onder de geïnteresseerden bevinden zich Didamse bedrijven.

Vijf medewerkers
Het faillissement is toe te schrijven aan de crisis. Er zijn de afgelopen jaren minder feesten en partijen geweest, geeft Holland aan. De Harmonie is deze week overigens nog geopend. De vijf  medewerkers worden binnenkort ontslagen.

Reageer op dit artikel