nieuws

Recordaantal horecabedrijven neemt deel aan 11e Nacht van Fooi

Horeca

Op zaterdag 30 mei neemt een recordaantal van 550 horecagelegenheden in 14 steden deel aan de 11e nacht van Fooi. Deze staat in het teken van Keep the Change, Change the World! De fooien komen niet ten goede aan de medewerkers maar aan ontwikkelingsprojecten.

Recordaantal horecabedrijven neemt deel aan 11e Nacht van Fooi

Horecabedrijven in de volgende steden nemen deel: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Wageningen. De fooien komen ten goede aan vijf kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten. De opbrengst wordt verdubbeld door Impulsis, loket voor kleinschalige ontwikkelingssamenwerking.

Programma
De Nacht van de fooi gaat gepaard met een reeks activiteiten. In Amsterdam is er zaterdagmiddag van alles te doen bij Het Westergasterras in het Westerpark. Je vindt hier onder andere een minimarkt, een loterij en Afrikaanse dansoptredens. ’s Avonds verplaatst de Nacht van de Fooi naar de Ceintuurbaan. Hier organiseert Nacht van de Fooi in samenwerking met Mr. Bean een Dinner & Movienight.

Deelnemers
Hier vind je meer informatie over de Nacht van Fooi. De volgende ontwikkelingsprojecten worden ondersteund: Afri-Can, AquaQuest, Geefeenkoe, Knowledge for Children en Product of Prison. Wie niet aanwezig kan zijn, maar wel een fooi wil geven kan dat online doen.

Reageer op dit artikel