nieuws

RotterZwam slaat vleugels uit naar World Expo in Milaan

Horeca

Kun je koffiedik omzetten in oesterzwammen? Ja, dat kan, zeggen de mannen van RotterZwam. De wereld zal het weten. Hun vinding krijgt tot en met 31 oktober een plaats op de World Expo in Milaan.

RotterZwam slaat vleugels uit naar World Expo in Milaan

RotterZwam laat weten al geruime tijd een growkit te maken, een recyclebaar emmertje waarin je je eigen koffiedik omzet in oesterzwammen. ‘Van afval maken we voedsel’, zeggen Siemen Cox en  Mark Slegers van RotterZwam.

World Expo
Dat RotterZwam een plaats krijgt op de World Expo is verklaarbaar. Deze staat dit jaar in het teken van voedsel en hoe kennis op dat vlak kan worden gedeeld en verbeterd. ‘Op de expo vertellen we je graag alles over RotterZwams droom, afval omzetten in voedsel voor de hele wereld. We geven workshops en je kunt er de growkit kopen. Maar dit kan in Nederland ook.’

Meer informatie vindt je op de site van RotterZwam.

Reageer op dit artikel