nieuws

3D koffiemachines op nieuwe site

Horeca

Een nieuwe website gericht op de professionele markt. De site die gelanceerd is door Nestlé Professional, biedt informatie over koffiemachines, ingrediënten, food en service.

3D koffiemachines op nieuwe site

De website maakt veel gebruik van beeldmateriaal om bezoekers inspiratie en relevante informatie te geven over producten en recepturen. De koffiemachines zijn voorzien van 3D-beeldmateriaal. ‘Dat is uniek in de Nederlandse koffiemarkt’, aldus Nestlé Professional.

Receptuur
Bezoekers van de site kunnen met één of twee clicks navigeren naar relevante informatie. Over koffiemachines of recepturen bijvoorbeeld. ‘Door uitgebreide filters is het eenvoudig om zowel de meest geschikte zakelijke koffiemachine als bijvoorbeeld vegetarische producten te vinden.’

 

Reageer op dit artikel