nieuws

Deze week in Misset Horeca: Jord Althuizen, Le Journal vs. Heineken, Kook en Keukentrends

Horeca

De nieuwe Misset Horeca ligt zaterdag 13 juni weer op de mat. In deze nieuwe uitgave spraken we op de set van Grillmasters met Jord Althuizen over de magie van vuur en vlees.

Deze week in Misset Horeca: Jord Althuizen, Le Journal vs. Heineken, Kook en Keukentrends

Jord Althuizen siert de cover van de Misset Horeca van 13 juni. De duizendpoot vertelt uiteraard over zijn nieuwe rol als Grillmaster bij RTL-4, maar daarnaast geeft hij ook zijn ongezouten mening over vlees in de horeca. Hoe kan het ook en hoe moet het vooral niet. Verder blikken we voorzichtig vooruit op het Pilsoverzicht 2015 dat in de daaropvolgende Misset zal verschijnen. Ook waren we bij de rechtszaak tussen de ondernemers van het Roermondse café Le Journal en brouwer Heineken, die uitzetting eist. ‘De lijkenpikkers cirkelen al boven de kroeg’, aldus eigenaar François de Groot

Kook- en Keukentrends
Ook in deze uitgave: een Kook- en Keukentrends in het hart van het blad. Hierin onder meer kruiden die als alternatief voor zout kunnen dienen, groentedesserts, de mooiste keukens en ook de Eregallerij van de mooiste gerechten en hardlopers die het afgelopen jaar in de Misset Horeca verschenen. Dit en nog veel meer in de nieuwe Misset Horeca die zaterdag 13 juni bij alle abonnees op de mat ligt.
Nog geen abonnement, klik dan hier.

Reageer op dit artikel