nieuws

SVH lanceert game ‘Aan de slag in de horeca’

Horeca

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) lanceerde 22 juni de nieuwe game ‘Aan de slag in de horeca’. Met het gratis computerspel wil SVH de vakbekwaamheid in de branche vergroten.

SVH lanceert game ‘Aan de slag in de horeca’

Met het spel kunnen medewerkers hun horecakennis testen en zien hoe ze hun vakbekwaamheid kunnen vergroten. Ricardo Eshuis, directeur SVH: ‘Iedereen kent dat gevoel wel; je zit op het terras met verbazing te kijken hoe de medewerkers stuntelen met dienbladen, hun eigen producten niet kennen, of gasten over het hoofd zien. Met de gratis game kunnen ondernemers hun medewerkers stimuleren om de basiskennis op te doen die noodzakelijk is om te ‘overleven’ op een vol terras.’

Het spel

De game bestaat uit tien levels met verschillende situaties, variërend van het correct bedienen van gasten, tot het inschenken van de juiste drank in het juiste glas en het herkennen van producten. Wie de tien levels heeft gehaald kan een mini-game spelen waarin de speler het tegen andere spelers opneemt. Aan de hand van snelheid en het onthouden van de juiste bestellingen per gast en per tafel, wordt een ranglijst samengesteld. De spelers met de hoogste scores maken kans op een prijs. Wie begin september in de top 3 staat, mag een dag meelopen met een SVH Meester naar keuze.

Downloaden

De game ‘Aan de slag in de horeca’ is nu gratis te downloaden in de Play Store (Android) onder de naam ‘Aan de slag!’. Op korte termijn is de game ook voor iOS (Apple) gebruikers te downloaden in de App Store.

Reageer op dit artikel