nieuws

Schrijf je in voor de Horecava Innovatie Award

Horeca

Heeft u een nieuw product of nieuwe dienst? Dan kunt u meedoen aan de Horecava Innovation Award (HIA), dé prijs voor de beste innovatie in de branche.

Schrijf je in voor de Horecava Innovatie Award

Een onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en vakjournalisten, beoordeelt alle inschrijvingen door middel van het testen, bekijken en proeven van de ingestuurde producten om tot vier nominaties te komen. Op de eerste beursdag worden de categoriewinnaars, de overall winnaar en de winnaar van de Karel de Vos Award bekend gemaakt.

15 jaar HIA
Vijftien jaar Horecava Innovation Awards leverden onder andere de volgende succesvolle winnaars op: het theeconcept Bloomingteas, Project ‘Proeven van Kunst’ van Gerard Gielen, de ‘Doggy’ antiwiebeltafel, het tapsysteem Biercarré met bier in dozen, het concept mobiel bestellen en betalen van MyOrder, de theemachine DaSilva Leaftender, de Foodiebag, een concept tegen voedselverspilling en de Flammkuchen, een plaatkoek.

Inschrijven
Deelname aan de HA is gratis en inschrijven kan tot en met 29 oktober 2015. Er zijn vier categorieën: Food & Beverage, Equipment & Services, Concepts, Interior & Design
en Mobile, Applications & Social Media. Per categorie zijn er criteria en voorwaarden vastgesteld, maar de jury kijkt vooral naar de invloed op omzet, marge, kosten, veiligheid, kwaliteit en aangenamer werken.

Reageer op dit artikel