Bernardushoeve aan kop Terras Top 100 Publieksprijs

Bernardushoeve aan kop Terras Top 100 Publieksprijs

Herberg De Bernardushoeve uit het Limburgse Ubachsberg gaat aan kop bij de Publieksprijs voor de Terras Top 100 2015. De tussenstand dit jaar levert een top-10 op met bekende namen die jaarlijks hoog scoren in deze categorie. Stemmen kan nog tot maandag 22 juni.

De Publieksprijs van de Terras Top 100 was de afgelopen twee jaar een prooi voor Het Hooihuis uit Roosendaal. De zaak van Koen Bakker wist onder meer door middel van acties en beloningen in zowel 2013 als 2014 de prijs in de wacht te slepen.

Stemmen tot 22 juni
Vooral via social media mobiliseren deelnemende bedrijven hun achterban en dat werpt met name de vruchten af bij de Limburgse Bernardushoeve, dat in het tussenklassement aan kop gaat. Inmiddels zijn ruim zesduizend stemmen uitgebracht. Dit leidt tot de volgende tussenstand:

1 Bernardushoeve, Ubachsberg

2 Alida`s Smulpaleis, Roden

3 Fraans Marie, Albergen

4 Landgoed Het Rheins, Enter

5 Restaurant het Hooihuis, Roosendaal

6 Eetcafe De Groes, Zelhem

7 Fellini City Lounge, Leeuwarden

8 Cafe de Toeter, Groningen

9 Hotel-Restaurant Thuis, Dinteloord

10 Restaurant Diverso, Nederweert

Stemmen kan nog tot maandag 22 juni via Stemopjouwterras.nl

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.