nieuws

Horeca & Food Inspiratie Venray presenteert programma

Horeca

Op 21, 22 en 23 maart staat Evenementenhal Venray in het teken van Horeca & Food Inspiratie 2016: de vakbeurs voor de horeca, gastronomie, catering, food- en fastservice. 

Horeca & Food Inspiratie Venray presenteert programma

De vakbeurs in Venray biedt een mix van landelijke en lokale spelers. In samenwerking met brancheverenigingen, plaatselijke chef-koks en exposanten presenteert Evenementenhal diverse themaplein, zoals het Wijn Plein, Streek Gastronomie Plein en het Proef Plein. Er worden demonstraties georganiseerd, zoals live cooking met streekproducten en blind-, wijn- en bier-spijsproeverijen.

Pleinen
Het programma met proeverijen en masterclasses bestaat op het Wijn Plein uit een olijfoliemasterclass, D.O.P. wijnenmasterclass en een wijnproeverij Iniesta door Bodega Iniesta. Op het Proef Plein zijn wijn-spijsproeverijen en een bier-spijsproeverij. Op het Streek Gastronomie Plein Venray maken bezoekers kennis met diverse lokale lekkernijen. Te midden van het plein wordt er live gekookt door meerdere chefs: Ardie van Helden (Bij Christoffel), Frank Wijnhoven (Culinair Creatief), Jan Cremers (Hoeve De Boogaard), Richard Arts (Lunchroom – Brasserie Lion D’or), Eric Wijnhoven (Brasserie ’54), Ben Aerts (Hotel & Brasserie De Zwaan) en Rens Phillipsen (Hotel café Hulsman).

Future Proof Ondernemen
Koninklijke Horeca Nederland organiseert een interactieve lezing over ‘Future Proof Ondernemen’. Daarnaast vindt op dinsdag 22 maart een bijeenkomst over cybercrime plaats.

Horeca & Food Inspiratie Venray vindt plaats op 21, 22 en 23 maart en is op de eerste twee beursdagen te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op beursdag drie zijn de deuren geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Bezoekers kunnen gratis een e-ticket registreren.

Reageer op dit artikel