nieuws

Nooit eerder gaven ondernemers Top 100 eigen bedrijf een 8,0

Horeca 22884

Ondernemers en directeuren in de Top 100 Grootste Bedrijven en Merken hebben het eigen bedrijf een gemiddeld rapportcijfer van een 8,0 gegeven, het hoogste rapportcijfer ooit. Ook over de economie werd een evenaring van het hoogste cijfer gegeven.

Nooit eerder gaven ondernemers Top 100 eigen bedrijf een 8,0

Sinds 2003 geven ondernemers en directeuren die de formulieren voor de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken invullen hun eigen bedrijf een rapportcijfer.

Nooit eerder waren ze met zijn allen zó positief. In recordjaar 2007 was dat een 7,9, dit jaar werd dat hoogste gemiddelde met 0,1 punt verbeterd tot een 8,0. Opvallend is daarbij dat er één keer een 10 werd gegeven, en geen enkele onvoldoende.

Ook het huidige economisch klimaat kreeg het hoogste cijfer ooit: een evenaring van de 7,3 in 2007. Dit cijfer werd dat jaar voor het eerst gevraagd. Het vertrouwen lijkt definitief teruggekeerd in de Nederlandse horeca. Zie hieronder de historische opbouw van deze rapportcijfers.

> Bekijk hier de complete Top 100 Grootste Merken en Bedrijven inclusief analyses.

Reageer op dit artikel