nieuws

Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken vanavond bekend

Horeca 1892

De jaarlijkse ranglijst van de honderd grootste horecabedrijven en -merken van Nederland, de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken, wordt maandag 22 mei bekendgemaakt. Wie zette in 2016 het meeste om? Rond 19.00 is de lijst bekend.

Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken vanavond bekend

Misset Horeca rangschikt elk jaar de grootste bedrijven en merken in de vaderlandse horeca op omzet. Vorig jaar – en vele jaren daarvoor – stond McDonald’s op plek 1, gevolgd door Van der Valk. Of dat dit jaar weer zo is? En welke namen volgen? Vanavond is het bekend.

Ook wordt de jaarlijkse Misset Horeca Personality uitgereikt aan een ondernemer die op is gevallen en anderen tot inspiratie dient. De bekendmaking is dit jaar in De Efteling.

Lees hier alles over de Top 100 Grootste Bedrijven en Merken

 

Reageer op dit artikel