nieuws

Horecava 2018: het nieuws vers van de beursvloer!

Horeca 3048

De Horecava 2018 vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari. Naast de vele stands, noviteiten en wedstrijden, zijn er ook nieuwe introducties zoals de Pop Up Bar Experience. De complete redactie van Misset Horeca is aanwezig op de beursvloer. We doen verslag van de grote kookwedstrijden, De Lekkerste wedstrijden, diverse activiteiten van leveranciers, maken sfeerreportages en tonen de nieuwste introducties. Een overzicht van al het Horecava-nieuws bekijk je hieronder.

Horecava 2018: het nieuws vers van de beursvloer!

Volg alle ontwikkelingen rondom de Horecava op deze pagina. Daarnaast verstuurt Misset Horeca iedere avond een speciale nieuwsbrief vanaf de beursvloer. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan hier.

Energie besparen in de horeca? Acht tips op een rij
De Horecava in de Rai in Amsterdam besteedt deze editie opnieuw veel aandacht aan verspilling en duurzaamheid in de horeca. Op de beursvloer geeft energieleverancier Nuon tips om energie te besparen in de horeca.
Naar de besparingtips…

 

Sfeerreportage Foodmarkt op de Horecava 2018
De Foodmarkt op de Horecava 2018 biedt een groot aanbod van eigen bodem. Speciale aandacht is er voor groente en fruit in een op zich zelf staand paviljoentje. Hier presenteren verschillende (kleine) leveranciers en producenten hun ambachtelijke versproducten.
Missethoreca.nl maakte een fotoverslag…

 

Innovatielab Horecava 2018: van G-shot tot bezorgdrone
De Horecava staat jaarlijks bol van nieuwe producten en diensten. Misset Horeca licht er een paar uit. Van oesterzwam snacks, G-shotjes tot een innovatieve bezorgdrone.
Bekijk hier alle innovaties…

 

Vanaf de Horecava: innovaties horeca 2018 op een rij
Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakte een rondje op de Horecava in de Rai in Amsterdam en zette een reeks innovaties op een rij.
Nog een reeks innovaties…

 

Foto’s: Pop Up Bar Experience op de Horecava 2018
De Horecava 2018 kent een nieuw concept in het segment Dranken; de Pop Up Bar Experience. In de karakteristieke sfeer van de Amsterdamse buurt ‘De 9 Straatjes’ zijn er pop up bars, workshops en demonstraties.
Een sfeerimpressie…

 

Trends servies en tafelaankleding Horecava 2018
Natuurlijke tinten, structuren en reliëf in het servies, authenticiteit en ambacht. Dat zijn de trends in het servies voor 2018. De servies-stands op de Horecava 2018 zijn weer een genot voor het oog. Missethoreca.nl maakte het jaarlijkse rondje langs de serviesleveranciers.
Bekijk hier de foto’s…

 

Actueel vanaf de Horecava 2018:

 

De NederlandenKookwedstrijden Horecava 2018:

lekkerste maaltijdsalade Horecava 2018Winnaars Lekkerste Wedstrijden:

 

Reageer op dit artikel