Thijs Meliefste en Casper Reinders spreken op event Data Meets Hospitality

Thijs Meliefste en Casper Reinders spreken op event Data Meets Hospitality

De tweede editie van Data Meets Hospitality vindt op maandag 17 juni plaats in Antwerpen. Dit evenement, georganiseerd door Lightspeed, richt zich volledig op het optimaliseren van de horecabusiness aan de hand van data.

Om toekomstbestendig te zijn in de horecamarkt, is het van belang om verder te kijken dan de traditionele horeca. Uit recent onderzoek van Lightspeed onder ruim 3500 horecaondernemers in Nederland en België is 79,5 procent het eens is met de stelling dat data de sleutel tot succes is in de huidige markt. 98,5 procent is geïnteresseerd om meer te leren over het gebruik van data om hun business te laten groeien.

Vier hoofdthema’s:

- Marketing: Hoe zet je datagedreven marketing in? Hoe gebruik je social media en review sites in je voordeel?
- Werknemers: Welke data kan je gebruiken om efficiënter te werken en een betere grip te krijgen op de prestaties van je werknemers?
- Klanten: Hoe verkrijg je bruikbare inzichten over je gasten?
- Service: Hoe voldoe je aan de groeiende servicebehoeften van je gasten?

Sprekers

Presentatrice en auteur Pascale Naessens neemt de presentatie op zich. De volgende sprekers zijn inmiddels bevestigd:

Michelin 2019
Thijs Meliefste, foto Pieter D'Hoop.

- Thijs Meliefste - Meliefste
Samen met zijn vrouw Anuschka runt topkok Thijs Meliefste zijn restaurant in het Zeeuwse Wolphaartsdijk. Meliefste heeft jarenlang ervaring opgedaan in de beste restaurants van Europa.

- Casper Reinders - TAO Horeca Group
Casper Reinders is is onder meer bekend van de Jimmy Woo, Club NL, Joya, Chicago Social Club en Lion Noir.

- Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde - Chez Claire
Henau en Vandenbogaerde zijn de mannen achter het concept Chez Claire. In verschillende vestigingen wordt veel met data gewerkt. Klanten kunnen in de boetieks in Antwerpen, Zaventem en Gent én in de webshop van deze unieke luxe patisserie een doosje exclusieve éclairs bemachtigen.

Praktische informatie

Data Meets Hospitality 2019 vindt op 17 juni plaats bij Bocadero, Rijnkaai 150 in Antwerpen. De tickets zijn hier verkrijgbaar. De ticketprijs is tijdelijk €19,95 (launch special met 50% korting), vanaf 5 maart worden de tickets verkocht voor €39,95. Lezers van Misset Horeca krijgen 50% korting door de link voor Misset Horeca-lezers te gebruiken. Voor klanten van Lightspeed is het evenement gratis.

Vorig jaar werd het event voor de eerste keer gehouden. Lees hier welke tips toen werden gegeven.