video

Het segmenteren van fruit

Horeca

Op Kasteel Vaalsbroek wappert sinds gisteren de Bilderberg-vlag. Bilderberg neemt het charmante, bijna 600 jaar oude kasteel en alle medewerkers over van de huidige eigenaar Dolce.

Het segmenteren van fruit

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, zoals de nieuwe naam gaat luiden, ligt nabij het Drielandenpunt en beschikt over 130 luxueuze en ruime hotelkamers, junior suites en suites. Ook zijn er 24 moderne en technologisch zeer geavanceerde vergaderruimten.

“Kasteel Vaalsbroek past helemaal bij Bilderberg en is daarom een fantastische aanwinst voor onze portfolio. De locatie is uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en bovendien is het een perfecte weekendbestemming voor individuele gasten,” aldus algemeen directeur Dries van der Vossen van Bilderberg. Over het overnamebedrag zijn geen mededelingen gedaan.

Het is de eerste uitbreiding van Bilderberg sinds de groep in 2004 werd overgenomen door Goldman Sachs en Westmont Hospitality. Eerder werden enkele hotels afgestoten die niet meer binnen de portefeuille pasten. Inclusief Bilderberg Kasteel Vaalsbroek komt het aantal Bilderberg hotels hiermee op 19.

Video

Reageer op dit artikel