video

Videoverslag opening Saladasamba

Horeca

LOC7000 verzorgt de publiekscatering van het North Sea Jazz Festival. Voor de uitvoering en coördinatie van de publiekscatering activiteiten is onlangs een contract getekend met de het Nederlands Congres Centrum (NCC) in Den Haag. Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juli 2004, wordt in het NCC de 29e editie van het North Sea Jazz Festival georganiseerd.

Den Haag swingt tijdens dit grootste indoor jazzfestival ter wereld, dat het hoogtepunt vormt van het Europese culturele seizoen. Het programma van de komende editie wordt op 11 mei bekendgemaakt.LOC7000 is een professioneel organisatiebureau met ruim vijfentwintig vaste medewerkers. Het bedrijf organiseert grootschalige publieksevenementen op het gebied van muziek, entertainment, sport, cultuur en business in binnen- en buitenland. Naast food & beverage, levert LOC7000 diensten op het gebied van concept & management, projectmanagement, productie, betaallogistiek en vergunningen & veiligheid. LOC7000 heeft een jarenlange ervaring met het North Sea Jazz Festival. Sinds de editie in 2000 verzorgt het bedrijf de betaallogistiek met betrekking tot de catering van het evenement.

Sinds het North Sea Jazz Festival in 2002 heeft LOC7000 horeca-ervaring opgedaan in het NCC. Ook was LOC7000 verantwoordelijk voor de publiekscatering activiteiten tijdens het Douwe Egberts Crème de la Crème festival. De keuze voor het partnerschap met LOC7000 voor de komende twee edities, is dan ook een logische.

Een kleine club genodigden was er onlangs getuige van hoe de heren Paul Elsinger, algemeen directeur van het Nederlands Congres Centrum en Joost Carlier, algemeen directeur van LOC7000 hun handtekening onder het contract zetten. Daarmee is het Nederlands Congres Centrum verzekerd van kwaliteit en diversiteit van het horeca-aanbod tijdens het North Sea Jazz Festival.

Video

Reageer op dit artikel