video

Stellingen voor Jeu Claes (3)

Horeca

Het Horeca Branche Instituut koppelt in 2005 de website www.horecastartersloket.nl aan het reeds bestaande bedrijvenloket van de Kamer van Koophandel op www.kvk.nl. Dat meldt Henk van Oostrum, projectleider van Horecastartersloket. In dit virtuele kantoor participeren ook de Belastingdienst en gemeentes deel.

Stellingen voor Jeu Claes (3)

Aanleiding voor de uitlating van Van Oostrum is de gestaagde groei van Horecastartersloket.nl. Vorig jaar bezochten 44.000 bezoekers de website voor informatie over het starten of oriënteren van een horecabedrijf. Dit jaar hoopt het initiatief op een bezoekersgroei van zo’n tien procent.

‘De tijd dat gemeentes al hun gegevens op het net gooien en dat ondernemers vervolgens naar hun informatie moeten zoeken, is voorbij. Het gaat erom dat ondernemers snel de gewenste informatie moeten vinden. Met de koppeling in 2005 moet dat nog beter lukken’, aldus Van Oostrum

Het Horecastartersloket is een initiatief van de brancheorganisaties Koninklijk Horeca Nederland, bedrijfschap Horeca en Catering en het Horeca Branche Instituut.

Video

Reageer op dit artikel