video

Misset Horeca Live editie 1

Horeca

Een gast van een van de restaurants van de bekende kok Gorden Ramsay heeft vorige week een rekening van € 63.000,- betaald, na een avondje eten met een groep vrienden. Dat meldt de Engelse krant Mirror. De zakenman kwam tot deze onstuimige rekening na een veelomvattende maaltijd met zes collega’s bij Petrus restaurant in Londen.

De gepeperde rekening kwam vooral tot stand door het nuttigen van enkele zeer exclusieve wijnen. De toprekening bleek net niet voldoende voor een record. Drie jaar geleden werd in hetzelfde restaurant een rekening uitgeschreven van € 67.500,-.

Gordon Ramsay, die samen met chef-kok Marcus Waring de zaak runt, reageerde op de Engelse televisie verwonderd op het dure etentje. ‘Ik hoop dat hij binnenkort weer terugkomt. Geloof me, ik zal voor hem persoonlijk koken. ₤ 42,000…..mijn hemel.’

Ramsay was begin deze week wederom in het nieuws. De kok liep voor de vijfde maal de marathon van Londen uit. De Schotse tv-kok was afgelopen zondag één van de ruim 33.000 deelnemers van het Britse loopevenement. Ramsay legde de ruim 42 kilometer af in een tijd van drie uur en dertig minuten.

Ramsay’s loopt regelmatig hard om in goede conditie te blijven. ‘Ik eet als een paard. Dus moet ik dit soort dingen doen om fit te blijven’, aldus de joggende kok.. Het uitlopen van de marathon van Londen leverde Ramsay ruim € 30.000,- aan sponsorgeld op voor Tommy’s, een liefdadigheidsproject voor baby’s met een aangeboren hartafwijking.

Video

Reageer op dit artikel