video

Misset Horeca Live editie 19

Horeca

Ad Janssen is benoemd als aspergeambassadeur 2004. Hij volgt hiermee Cees Helder op, die deze titel in 2003 mocht dragen. Meersterkok Ad Janssen is eigenaar van een aantal horecagelegenheden, waaronder Kasteel van Rhoon in de Zuid-Hollandse plaats. Ook presenteert Janssen samen met Bert Kuizenga en Mireille Bekooij TROS Middag Magazine en met Ron Boszhard presenteert hij het culinaire TV-programma 1000 seconden.

Misset Horeca Live editie 19

Met het installeren van een aspergeambassadeur wil de Stichting Dubbel A bereiken dat het product asperges ook buiten de grenzen van grootste productiegebied Zuidoost Nederland meer bekendheid krijgt en vaker op de menukaart van de consument komt te staan.

De start van het seizoen werd dit jaar officieel ingeluid met de overhandiging van het aspergebed in miniatuur door Toine Manders, lid van het Europees Parlement voor de VVD, aan de burgemeester van Madurodam. Dit miniatuur aspergebedje had het Brabants Asperge Genootschap van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) als cadeau gekregen voor haar tienjarig bestaan. Aangezien het Genootschap zich eind vorig jaar bij Stichting Dubbel A aansloot met als doel de jaarlijkse opening van het aspergeseizoen nog nadrukkelijker op de kaart te zetten, was het een kleine stap om de ‘opening van het aspergebedje’ te combineren met de opening van het seizoen.

Video

Reageer op dit artikel