video

Kreeftenstaart in olie garen

Horeca

Dekker Warmond, het multifunctionele sport en eventcenter in Warmond gaat zich sterker focussen op golf. Er is een driving range aangelegd met 36 overdekte afslagplaatsen, drie korte par 3 oefenholes, een putting green van 1200 vierkante meter en een clubhuis met terras en schitterend uitzicht.

Dekker Warmond organiseert golfclinics en golfrelatiedagen die in combinatie kunnen plaatsvinden. Voor de geoefende golfers die in het bezit zijn van een golfvaardigheidsbewijs kunnen bij Golfclub Kagerzoom starttijden gereserveerd worden voor zowel een 9- als een 18-holes (par 70) golfwedstrijd.

Dekker Warmond is vanwege ligging, faciliteiten, inrichting en interne organisatie een aantrekkelijke locatie voor sportieve evenementen die eventueel gevolgd kunnen worden door een feestavond. De vier tennishallen, het sportveld, het aangrenzende watersportgebied, de driving range en putting green zijn geschikt voor sportieve relatiedagen, teambuilding programma’s, workshops/clinics en golf-, tennis-, squash- en volleybaltoernooien.

Video

Reageer op dit artikel