video

Misset Horeca Live editie 42

Horeca

De fastfoodsector krijgt er een verkiezing bij. Op de Horecava wordt voor het eerst de Praktijkbegeleider van het Jaar gekozen.

Misset Horeca Live editie 42

Stichting Vrienden van de Fastfoodopleidingen houdt samen met de Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven de verkiezing ‘Praktijkbegeleider van het jaar 2006’.

‘Deelnemers van de fastfoodopleidingen kunnen hun praktijkbegeleider voordragen voor deze titel’, vertelt Frans van Rooij van het Projectbureau Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, dat de fastfood-opleidingen coördineert. Deze voordrachten worden getoetst aan de motivering die de voordrager heeft gegeven en naar een aantal criteria die mogelijk niet direct zichtbaar zijn.

De titel kent twee categorieën, een voor formulebedrijven en een andere voor zelfstandige fastfoodbedrijven zoals cafetaria’s. ‘Voor beide categorieën worden drie praktijkbegeleiders genomineerd’, aldus van Rooij.

Op donderdag 11 januari heeft evenals verleden jaar ook de verkiezing van de ‘Fastfoodkanjer’ plaats. Dit is de verkiezing de ‘beste’ leerling.
Een belangrijk doel van de verkiezingen is het imago te verbeteren van de fastfoodopleidingen.

Video

Reageer op dit artikel