video

Misset Horeca Live editie 46

Horeca

Restaurant De Roggebot in Ermelo gaat door op hetzelfde niveau, of zelfs hoger. Van een mogelijk faillissement is absoluut geen sprake. Dat zegt medevennoot Harry van Dalfsen, naar aanleiding van geruchten over problemen bij het sterrestaurant.

Misset Horeca Live editie 46

Harry Van Dalfsen bevestigt dat chef-kok Andrès Delpeut voor lange tijd is uitgeschakeld. Delpeut is sinds enkele weken thuis. ‘Maar De Roggebot is gewoon open. Wel hebben we de zaak gesloten voor de lunch. Ik werk heel hard aan een oplossing en verwacht tussen nu en twee weken met een oplossing te komen’, aldus Van Dalfsen, die aangeeft dat hij mogelijk binnenkort een nieuwe kok presenteert.

Michelinster
Restaurant De Roggebot is sinds enkele jaren ondergebracht bij conferentiecentrum De Heerlickheijd van Ermelo aan de rand van de Veluwse plaats. Daarvoor was het restaurant gevestigd in Kampen. Daar ging het weg na een probleem met de gemeente over een verhuizing naar een monumentaal pand in Kampen. Het restaurant beschikt over een Michelinster en is aangesloten bij restaurantclub Alliance Gastronomique.

Zie ook:
Eigenaar verliest rechtszaak rond De Roggebot

Video

Reageer op dit artikel