artikel

Drie maal Mövenpick aan ’t IJ

Hotel

Het Mövenpick wordt 1 september geopend. General Manager Ron Bar-El heeft in de hectische pre-openingfase hulp gekregen van zijn collega’s.

Drie maal Mövenpick aan ’t IJ

De vestigingsmanagers staan Bar-El bij het ontwikkelen van gezamenlijke inkoop, training en sales & marketing. Met de opening van Mövenpick Amsterdam City Centre, ontwaakt de wat saaie, Zwitserse keten uit een diepe slaap. Lange tijd telde Mövenpick slechts twee vestigingen. Amsterdam wordt alom gezien als het vlaggenschip van de nieuwe generatie stadshotels van Mövenpick. De komende drie jaar groeit het aantal hotel naar honderd vestigingen. Er ligt eensterke focus op het Midden-Oosten, maar ook in Duitsland en in Turkije worden hotels gebouwd

In Nederland is volgens Ron Bar-El plaats voor nog één Mövenpick stadshotel, en wel in Rotterdam. Er wordt op dit moment driftig gezocht naar bouwlocaties.

Reageer op dit artikel