artikel

De Slaapfabriek, Teuge

Hotel

Jaren droomde Marjo Prigge ervan een eigen ontbijthotel te beginnen. Nu is het zover met De Slaapfabriek, dat ligt op het terrein van vliegveld Teuge. Met twintig jaar horeca-ervaring op zak, waagt de eigenares de sprong naar het ondernemerschap.

De Slaapfabriek, Teuge

Met haar geesteskind was de startende ondernemer op tv te zien in de serie ‘Ik begin voor mezelf’. Inmiddels zijn ook al opnames gemaakt voor de follow-up van de serie.

De twaalf kamers van De Slaapfabriek hebben een eigen thema. Ze zijn ingericht in de stijl van steden en landen waar Marjo en haar echtgenoot Arvid zijn geweest of nog graag naar toe willen. Bora Bora in de Pacific is bijvoorbeeld nog een grote wens van het stel. De gelijknamige kamer heeft in ieder geval een fotobehang dat een relaxt strandgevoel oproept.

Een restaurant heeft het hotel niet; de gasten zoeken een eetgelegenheid in de omgeving. Wel is er een grote ontbijtruimte met open keuken van 100 m2. Groepen kunnen het hotel afhuren voor een vergadering met overnachting. De arrangementen hebben grappige namen als Weekend in de wolken, Spring er eens uit of Wakker Wakker in De Slaapfabriek.

De Zanden 47. Tel. (06) 28 82 87 81. www.deslaapfabriek.nl. Capaciteit: 12 kamers; terras 14 zitplaatsen. Prijsindicatie: €105,- per kamer; arrangementen vanaf €69,- p.p.

Reageer op dit artikel