artikel

Top Hole! Zes exclusieve golfhotels

Hotel

Golf is niet langer een luxe in het aanbod van een 5 sterren hotel. Tegenwoordig zijn er veel hotels die specifiek gericht zijn op het sjieke spel. Reisspecialist HolidayCheck selecteerde de meest populaire onder de golfspelers.

Top Hole! Zes exclusieve golfhotels

Mallorca

De dagen vol dronken toeristen op Mallorca zijn voorbij, de golfers hebben het populaire eiland ontdekt. De meeste sporters verblijf in het Hotel Castillo Son Vida in de buurt van de hoofdstad Palma. “Pure luxe met sensationele service”, zegt Volker, dat bevestigt ook de aanbeveling van 96% voor het hotel. De particuliere 18-holes golfbanen liggen dichtbij de greens van Mallorca’s Arabella Son Muntaner.

Mauritius

Het droomeiland heeft meer te bieden dan met palmbomen omgeven stranden. Voor golfers is het eiland een paradijs. Het Hotel Belle Mare Plage is ideaal en aanbevolen door 92% van de gasten. Tegenover het hotel is het golfcomplex ‘The Legend’, grenzend aan de golfbanen van het hotel. “Er kan greenfree worden gespeeld en daardoor ontstaan geen wachtrijen, wat echt hemels is. Daarbij het behulpzame personeel en de goede service in het clubhuis.” aldus de enthousiaste Susanne.

Andalucia

In Zuid-Spanje is naast de beige stranden ook veel groen te vinden. Golfers geven de voorkeur aan het hotel Valentin Sancti Petri. De 54-holes golfbaan Novo Sancti Petri ligt op slechts enkele minuten afstand. “Een verbetering in onze ogen is gewoon niet mogelijk” schrijft Jürgen, die erg tevreden is met zijn verblijf. 94% van de gasten raadt dit hotel verder aan.

Belek

Belek is een waar Mekka voor golfers aan de Turkse Rivièra. Eén van de meest populaire golfhotels is de Robinson Club Nobilis, dat door 94% van de gasten is aanbevolen, in 2010 kreeg het de publieksfavoriet HolidayCheck Award.

Te midden van de clubomgeving bevindt zich het beroemde 18-holes ‘Park Land Course’. Tien andere golfbanen zijn in de omgeving te vinden en snel te bereiken. Ook ontspanning is een prioriteit, zoals HolidayCheck gebruiker Sabina vertelt: “De spa is een aanrader, een paradijs voor golfers.”

Gran Canaria

Dit populaire Canarische eiland is al jaren gedomineerd door golfers, het heeft een totaal van 7 banen die elk hun eigen unieke kwaliteiten hebben. Hotel Riu Grand Palace is populair bij golfers, want het is dichtbij de golfbanen ‘Maspalomas’ en ‘Meloneras’ gelegen. Zelfs een coach kan direct in het hotel worden gehuurd. De RIU Grand Palace heeft een indrukwekkende 79% aanbeveling van haar voormalige gasten.

Marokko

Het plezier van het golfspel is ook ontdekt in Marokko. Hotel Tikida Golf Palace is de perfecte locatie temidden van een 36-holes golfbaan, ideaal voor het verbeteren van de handicap. HolidayChecker Gerd “Voor golfers, is het een droom”. Zelfs niet-spelers vinden hier rust en ontspanning en kunnen zich uitermate goed vermaken. Alle golfers die hier eerder zijn geweest zeggen weer te gaan, zodra ze de kans krijgen.

Reageer op dit artikel